Foto Cassauwers

Over ons

Myriam Cassauwers

Foto Cassauwers maakt prachtige fotoreportages van uw zwangerschap, baby, kids of gezin. Single, koppel, familie, senior of met je huisdier… we maken er iets moois van.

In de studio gaat Myriam Cassauwers in alle eenvoud op zoek naar een sterk en creatief portret, waarbij ze naar kwaliteit en perfectie streeft. Voor de presentatie van uw fotoshoot zijn er tal van mogelijkheden : doos, album, houten box, portfolio… naar ieders smaak en prijsklasse.

Uw foto’s op canvas , aluminium , of plexi gemonteerd, worden een waar kunstwerk in uw interieur. Voor de creatie van geboortekaartjes en communiekaarten, voor uitnodigingen voor verjaardag , jubileum of huwelijk kan u bij ons terecht.

In onze zaak hebben we een uitgebreide keuze aan fotolijsten. Wenst u een kader , aangepast aan de tinten van je interieur, dan is er een collectie aan kaders , op maat en kleur gemaakt.

Myriam Cassauwers is lid van de Belgische vereniging van Beroepsfotografen. In 1999 en 2005 behaalde zij een eerste prijs in de Colour Art Photography wedstrijd. In 2004 mocht zij de titel van Master in Photography in ontvangst nemen.

>>> Contacteer mij!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x